Трикотажні спідниці влітку

Get support with the CQC › Forums › Appealing against a CQC inspection rating › Трикотажні спідниці влітку

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    TyroneJohns0n
    Participant

Привіт усім! Останнім часом все частіше думаю про трикотажні спідниці, бо в спеку хочеться чогось максимально легкого і комфортного. Але в мене є сумнів: чи можна їх нормально вписати в міський стиль, чи це більше варіант “для дому і прогулянок біля будинку”? Раніше я вже робила помилки з покупками — брала речі, які виглядали красиво окремо, але потім не підходили до мого повсякденного ритму. Тепер хочу більш універсальні речі. Дивилась різні варіанти і тут трикотажна спідниця є багато моделей, і після цього я задумалась, як зробити такий одяг частиною нормального міського гардеробу. А як у вас з цим?

Podpivas11
      Participant

У мене була схожа ситуація з сестрою — вона спочатку теж не була впевнена щодо трикотажних речей. Ми разом переглянули її гардероб і почали пробувати різні варіанти поєднання. Виявилось, що трикотажна спідниця може виглядати дуже навіть стильно, якщо додати простий верх і нормальне взуття. Тепер вона часто їх носить і каже, що це один із найзручніших варіантів у спеку.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
      • You must be logged in to reply to this topic.